Vizita reprezentantului Centrului pentru Integritate în Domeniul Apărării din NORVEGIA

    Directorul Departamentul Regional de Studii pentru Managementul Resurselor de Apărare (DRESMARA), Brașov domnul Colonel prof.univ.dr. Florin-Eduard GROSARU a primit, în data de 18.07.2017, pe domnul Colonel (rz.) Terje HAAVERSTAD, reprezentant al Centrului pentru Integritate în Domeniul Apărării (Center for Integrity in the Defense Sector - CIDS) din Norvegia.

    Scopul vizitei a fost de a analiza posibilitățile de dezvoltare a cooperării dintre cele două instituții prin implicarea și extinderea suportului DRESMARA acordat CIDS.

    CIDS este instituția desemnată în cadrul NATO cu rol de analiză și validare (Department Head) a ofertelor educaționale în domeniul disciplinei Consolidarea Integrității (Building Integrity).

    Reprezentanții DRESMARA au prezentat instituția, iar în urma discuțiilor oaspetele norvegian a propus analiza posibilității implicării DRESMARA în organizarea și derularea cursului NATO APPROVED ,,Consolidarea Integrității Instituționale în domeniul Managementului Resurselor Umane", urmând ca cele două instituții să acționeze pentru realizarea acestui deziderat.